Znana wszystkim witamina C słynie ze wspomagania odporności organizmu, dlatego nie możemy zapominać o niej w naszej codziennej, jesienno-zimowej diecie.
Czy wiedzieliście, że wcale nie ma jej najwięcej w cytrynie i nie ma ona nic wspólnego z kwaśnym smakiem owoców? Sprawdźcie, które produkty mają jej najwięcej i… korzystajcie z jej dobrodziejstwa!
Zdjęcia pochodzą z x-bank gallery.
Źródło: Agencja TVN/x-news.pl
Komentarze (1) pokaż wszystkie komentarze w serwisie
Dodaj komentarz Odśwież
Zacznij od: najciekawszych najstarszych najnowszych
Dodawaj komentarze jako zarejestrowany użytkownik - zaloguj się lub wejdź przez
wit #2997406 | 85.222.*.* 30 paź 2020 11:43
Przestałam się przeziębiać jak zaczęłam pić soki warzywno-owocowe jak dodatek do diety. Piję soki wg. rad https://www.terapiasokami.pl/gdzie-szuka c-witamin. Takie soki mają mnóstwo witamin i enzymów które są wchłaniane przez organizm w 15 minut. Dzięki temu skutecznie dbają o moje zdrowie. Soki najlepiej wyciskać samemu w wyciskarce gdyż te ze sklepu są niskiej jakości odżywczej.
! odpowiedz na ten komentarz