Blogerka kulinarna Marta Dymek pokazała, jak zrobić hummus. Jakie składniki są potrzebne? Lepszy jest hummus domowy czy sklepowy? Jakie właściwości zdrowotne ma hummus?
Wyjaśniła to w studiu programu prowadząca program "Wiem, co jem i wiem, co kupuję" Katarzyna Bosacka. Powiedziała też, jakie zdrowotne właściwości ma to danie. Skąd popularność hummusu?
Źródło: Dzień Dobry TVN/x-news.pl
Komentarze (1) pokaż wszystkie komentarze w serwisie
Dodaj komentarz Odśwież
Zacznij od: najciekawszych najstarszych najnowszych
Dodawaj komentarze jako zarejestrowany użytkownik - zaloguj się lub wejdź przez
Lecner #2124165 | 94.254.*.* 30 lis 2016 18:31
humus kojarzy mi się z nawozem,kompostem i dżdżownicami.Szanowna pani Marto Dymek,jedz to świństwo sama {mogę ci dać na bułkę}
Ocena komentarza: poniżej poziomu (-2) ! odpowiedz na ten komentarz